EasyJet met iDeal

EasyJet met iDeal en Ryanair met iDeal kunt u enigszins met elkaar vergeleken, aangezien zij beide low cost carriers zijn. Een low cost carrier is namelijk een luchtvaartmaatschappij die over het algemeen lagere tarieven biedt, maar ook minder comfort. EasyJet is een Britse luchtvaartmaatschappij gevestigd op London Luton Airport, uiteraard in een oranje gebouw, met internationale lijndiensten op vijf honderd zestig routes naar ruim honderd achttien luchthavens in negen en twintig landen. Via deze website kunt u iDeal vliegtickets kopen voor easyJet vluchten die vertrekken vanuit Nederland. EasyJet is zelfs na Ryanair de op een na grootste low cost carrier in Europa. De enorme groei van beide maatschappijen is te danken aan de alsmaar groeiende vraag van consumenten naar goedkope vliegreizen.

Als u een easyJet met iDeal vlucht heeft geboekt dan kunt u al vanaf zestig dagen voor de datum van vertrek tot twee uur voor het opstijgen al via de website inchecken. U kunt natuurlijk ook op de luchthaven zelfs bij de check-in balies gaan. Deze sluiten veertig minuten voor vertrek. Wat uw bagage betreft zijn er minder strenge regels dan bij Ryanair. Bij easyJet met iDeal is het u toegestaan om een stuk handbagage van maximaal 56cm x 45cm x 25cm zonder gewicht limiet mee te nemen. U kunt ook hier bagage van te voren bijboeken en inchecken tegen betaling, dit is goedkoper dan als u dit op de luchthaven pas doet. Een easyJet met iDeal vliegticket geeft u geen vaste zitplaats, maar er is ook hier een wie het eerst komt wie het eerst maalt zitplaatsen beleid. Gelukkig is er de optie om een prioriteit instapkaart te kopen. Op deze manier wint u het van de mensen massa. Indien u voor uw kinderen een easyJet met iDeal vliegticket wil boeken is het interessant om te weten dat kinderen onder de twee jaar geen kind tarief betalen, en dat daarboven de volwassenen tarieven gelden.

In de prijs van uw easyJet met iDeal ticket zitten geen kosten voor een vliegtuigmaaltijd inbegrepen. U betaalt dus alvast niet voor iets wat u misschien toch niet lekker vindt. Indien u wel honger zou krijgen aan boord en zelf niets bij u heeft, dan is het natuurlijk mogelijk om iets uit de selectie van lichte snacks en dranken te kiezen en dit ter plaatse af te rekenen. Het easyJet met iDeal tijdschrift ‘Traveller’ is beschikbaar op alle vluchten en kan tevens online gelezen worden. Dankzij dit blad heeft u wat te lezen en hoeft u geen zware boeken mee te sjouwen in uw toch wat beperkte handbagage.

De relatief goedkope prijs die u voor een easyJet met iDeal ticket betaald is dankzij de strategie van het bedrijf dat vliegen net zo betaalbaar zou moeten zijn als het aanschaffen van een spijkerbroek. Tevens heeft easyJet altijd sterk gehamerd op het feit dat reizigers hun vluchten niet via een reisbureau maar rechtstreeks moeten boeken om zodoende geen hoge commissies te hoeven betalen. Juist daarom is het zo ideaal om bijvoorbeeld via een site zoals wie is vliegwinkel.nl uw easyJet met iDeal vliegreizen te boeken. Dit is even rechtstreeks als het reserveringsnummer van de maatschappij bellen, alleen via deze website kunt u dan ook nog eens met iDeal betalen.

Na het boeken van een easyJet met iDeal vliegticket raakt u misschien geïnteresseerd in het business model van deze maatschappij. In feite zijn de belangrijkste kernpunten het hoge vliegtuigen gebruik, de snelle doorlooptijden, het in rekening brengen van extra service kosten zoals voor prioriteit boarding, bagage en etenswaren en het laaghouden van de operationele kosten.

Indien u twijfelt tussen een easyJet met iDeal ticket en Ryanair, dan zijn er een paar belangrijke verschillen op te merken waardoor u misschien eerder voor de ene maatschappij dan voor de andere zal kiezen. EasyJet met iDeal vliegt namelijk vooral op de grote luchthavens, terwijl Ryanair vaker kiest voor kleinere luchthavens die buiten de grote steden liggen. EasyJet vliegt bijvoorbeeld op Schiphol, maar Ryanair op Eindhoven. EasyJet met iDeal is ook aantrekkelijker voor business reizigers, zo kan u al op een eerdere vlucht meereizen indien dit beter uitkomt, zonder bijkomende kosten.

Als u voor easyJet met iDeal kiest dan liggen Europa en Noord Afrika aan uw voeten. De vijf grootste bases zijn Gatwick, Milaan Malpensa, Londen Luton, Londen Stansted en Bristol. EasyJet vliegt in een punt naar punt model, in plaats van het traditionele model waarbij passagiers op grote luchthavens moeten overstappen. Met een easyJet met iDeal vliegticket vliegt u in ieder geval altijd naar de grotere of primaire luchthavens bij grote steden. EasyJet heeft negentien Europese bases, en vooral een sterke aanwezigheid in Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Dit zorgt ervoor dat u vanuit Nederland met een easyJet met iDeal ticket zeer gemakkelijk in deze landen komt. Ryanair is misschien meer gericht op vakantiegangers, maar als u als zakenman voor easyJet met iDeal kiest dan pas dat precies bij het doel van easyJet om zich op zakelijke reizigers te richten.

EasyJet met iDeal is zo voordelig omdat u via deze website een ticket kunt boeken waar geen commissie voor hoeft te worden betaald. Er zijn geen verschillende klasses aan boord, wat bij KLM met iDeal wel het geval is. Verschillende vliegtuigen hebben nu in-flight entertainment via drop-down schermen. Niet inbegrepen in uw easyJet met iDeal ticket zijn koptelefoons en een reiskussen, die u aan boord kunt verkrijgen tegen een kleine betaling.

Zoals u heeft kunnen lezen biedt het boeken van een easyJet met iDeal vliegticket grote voordelen, waarvan de lage prijs natuurlijk bovenaan staat. Juist door de goedkope tarieven wordt het interessant om een vlucht te boeken. Door de komst van deze low cost carriers is het nu even duur, of soms zelfs goedkoper, om met easyJet naar de andere kant van Europa te reizen als om een paar kilometer per taxi af te leggen. Wie had enkele jaren geleden durven te hopen dat vliegreizen op een dag toegankelijk zouden worden voor de mensen massa. Via deze website kunt u direct uw vluchten boeken, met het grote voordeel dat u met het veilige en snelle iDeal direct kunt betalen.